In 2017 is MST gestart met de Medische Publieksacademie Twente. Het doel is de gezondheid in de regio te bevorderen en patiënten, maar ook niet-patiënten, (verder) kennis te laten maken met de zorg die in ons ziekenhuis geboden wordt.

Thema’s Publieksacademie

Afgelopen jaar werden de volgende gezondheidsthema’s behandeld: beroerte en de ziekte van Parkinson, darmkanker, traumaletsel, boezemfibrilleren & hartklepafwijkingen en de gezondheidsrisico’s van het opgroeiende kind in de 21e eeuw. Er was veel belangstelling voor deze bijeenkomsten en de avonden werden goed beoordeeld. Ook de regionale media besteedden uitgebreid aandacht aan de actuele gezondheidsthema’s.

Bekijk de compilatie van de uitverkochte en leerzame avonden.

Voor iedere bijeenkomst is een magazine ontwikkeld, waarin onze specialisten aan het woord zijn. Daarnaast zijn alle bijeenkomsten opgenomen. Bekijk hier de opnames en de magazines.

In 2018 worden vijf nieuwe bijeenkomsten georganiseerd. De data en onderwerpen zijn vanaf eind januari te vinden op de website. Wil je per mail op de hoogte worden gehouden? Meld je dan aan voor updates over evenementen.