Het MST Gala Orkest vindt dit jaar plaats op 18 en 19 november in het Wilminktheater onder leiding van dirigent/componist/arrangeur Freddy Golden. Special guest dit jaar is niemand minder dan Petra Berger. Het beloven weer fantastische muziekavonden te worden.

Het MST gala orkest bestaat uit medewerkers van Medisch Spectrum Twente en een aantal professionals en is opgericht in 2012. De aanleiding was om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request die was neergestreken in Enschede. Het werd een groot succes en meerdere concerten volgden.

Het goede doel

Als goed doel is dit jaar gekozen voor de Zonnebloem. De Regio Enschede heeft ruim 1200 deelnemers. Deze worden bezocht door gastvrouwen- en mannen van de 13 afdelingen die de regio rijk is. Zij organiseren het hele jaar door verschillende persoonlijke en afdelingsactiviteiten. De Regio organiseert en begeleidt de grote en specialistische jaarlijkse activiteiten zoals de ontspanningsmiddag met optredens van artiesten. Ook worden er jaarlijks twee vakanties georganiseerd, één net over de grens en één in Nederland. Daarnaast beschikt de Regio over een rolstoelplaats in de Grolsch Veste.

Sponsor worden?

Draagt u de Zonnebloem en Medisch Spectrum Twente ook een warm hart toe? En doet u ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wordt dan sponsor van de Stichting MST gala orkest!

U kunt uw bijdrage storten op :
NL 98RABO0337693897
Stichting MST GALA Orkest
O.v.v. concerten 18 en 19 november 2019

Wilt u meer weten over onze sponsorpakketten? Bekijk de sponsorbrief

Wilt u geen toegangskaartjes voor de concerten maar op een andere wijze de doelen ondersteunen dan kan dat uiteraard ook. Maak uw belangstelling bekend met een email naar mstgalaorkest@gmail.com o.v.v. Sponsor MST gala orkest.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is gestart via het Wilminktheater. Kaarten kosten €30,- per stuk. Dit is inclusief garderobe en (pauze)drankje. Bestel je kaarten via het Wilminktheater