Vier getalenteerde musici vinden elkaar in hun passie voor muziek. Van een hechte groep muziekvrienden zijn de musici van Il Canto di Rame uitgegroeid tot een gerenommeerd ensemble met een brede concertpraktijk in binnen- en buitenland. Op 24 september verzorgen deze musici een kapelconcert in het stiltecentrum.

Il Canto di Rame staat garant voor een bijzondere dynamische concertervaring. Op een verfrissende en boeiende manier brengt het de tijdgeest en de leefwereld van componisten tot leven. Door zichzelf voortdurend uit te dagen benut Il Canto di Rame de diversiteit van dit ensemble ten volle. De uitvoering van deze vier bevlogen musici bestrijkt het volledige spectrum van stijlperiodes: van barok, waar zij gebruik maken van instrumenten uit die periode, tot avant-garde muziek, veelal composities die speciaal voor het ensemble geschreven zijn.

Elske te Lindert, sopraan, Iris Gruber, saxofonist, Marije Toenink, cello en Liga Vilmane, orgel / klavecimbel vormen samen Il Canto di Rame. Op 24 september zijn zij te zien met het concert Evening prayer.

Aanvang concert 15.30 uur, 24-09-2017. Toegang is gratis. Wel wordt er een deurcollecte gehouden, zodat de Stichting Kapelconcerten MST deze culturele activiteiten kan blijven voortzetten.

De Kapel / Stilteruimte vindt u op de begane grond van het ziekenhuis MST. Het totale concert duurt ongeveer een uur.